Når man udvikler web applikationer til iOS (iPhone og iPad), så støder man ofte ind i det problem, at de seneste ændringer ikke bliver vist. Det skyldes at Safari “cacher” indholdet, dvs. gemmer indholdet af en webside i hukommelsen og genbruger dette, for at undgå at hente nyt indhold via internettet. Under normale omstændigheder er dette ment som en hjælp, men i en udviklings / test situation er det desværre en irritationsfaktor, da man konstant skal slette cachen.

Det gøres således:

Først vær sikker på at Safari (eller din web applikation) er sluttet, ved at gå til hjemmeskærmen (ét tryk på hjemmeknappen) og dobbelt-klikke på hjemmeknappen. Du burde nu se noget lignende følgende:

IMG_0446

Tryk på den lille røde cirkel i øverste venstre hjørne af Safari (og evt. din egen web app). Når du er færdig så klik en enkelt gang på hjemmeknappen.

Herefter.

Under Indstillinger vælg Safari.

IMG_0443

Vælg nu Ryd Buffer

IMG_0445

Herefter kan man gå tilbage til Safari eller sin web app fra hjemmeskærmen og det nyeste indhold burde nu blive vist.

Posted Friday, January 28th, 2011 at 12:38 pm
Filed Under Category: Uncategorized
You can leave a response, or trackback from your own site.

0

Leave a Reply